tarafından Admin Çarş. Ekim 27, 2010 6:45 pm
Eveeet. Birkaç gündür giremiyordum.Derslerden fırsat bulamadım. Şimdi bir mola verip şu siteye bakim dedim. İyi gelişmeler olmuş sayılır. Üye sayımız artmış. Bu güzel bir şey. Ve evet kimisinin rütbesini düşürdüm. Çünkü co admin şu durumda 3 tane olamazdı. Ve zübüş hem mesaj hemde konu olarak edayı geçmişti. Mecbur kaldım. Site daha büyüyünce olabilir edacım bakarız. Ve düşün "müzikdelisi"(adını bilmiyorum kusura bakma) yazın 2 yarışma açtım. Diğerine sadece 1 katılan oldu. Süreyi uzattıkça uzattım katılan olmadı. Okul zamanı açılsa kimse katılmaz diye açmadım. Ama istediğiniz yarışma varsa ben bir konu açarım yarışmalar bölümüne ve oraya ne tarz yarışmalar istediğinizi söylersiniz bende yaışmayı başlatırım. Ve birçok kişi herkesi kastedmiyorum dikkat oraya. mesaj ve konu açmadım direkt rütbe yükselmesini istiyor. Yükselmeyince girmiyor. buna daha çoğu yeni üye olan arkadaşlarımızı örnek verebiliriz. Ama herkes için demiyorum herkes kendini biliyor. Biraz çabalamadan hiçbirşey yapamayız. Mesaj yazacak birşey bulunur elbet. Cevaplanmamış konulara tıklarsanız orda sayfalarca var. Belkide görmediğimiz sürüyle yardım isteyen üyeler... Ama en kısa sürede çarsine bakmalıyız beraber.
Ve bir şey daha. Diğer hafta giremeyeceğim kızlar. Yazılı haftası. Site size emanet olucak:)