2 posters
Arkadaşlıkta sonum gözüktü
zzuBuss- Admin
- Post n°1
Arkadaşlıkta sonum gözüktü
evren2161- Yeni Üye
- Post n°2
Geri: Arkadaşlıkta sonum gözüktü
canım bence senle ilgili bir soruları olabilir yada bilmeden onları kırıcak bişey yapmışsındır oda olmadı senden bi şey saklıyorlardır aklıma fazla bi şey gelmiyo ama bence sen bunu bi araştır ve neden böyle davrandıklarını öğrenince bana mesaj at tamam mı
not: fazla kafana takma daha çok arkadaşlar bulursun bu arada kaç yaşındasın cnm ?
not: fazla kafana takma daha çok arkadaşlar bulursun bu arada kaç yaşındasın cnm ?
zzuBuss- Admin
- Post n°3
ben 12 yasindayim cnm(7'ye gectim) onlara hernekadar yardim etsemde beni unutuyolar bir sinav cikiyor karsiya ilk beni buluyorlar calismak icin. paylasmayi seven biriyim herseyimi anlatirim onlara ama onlar........ ayni tas ayni hamamm
evren2161- Yeni Üye
- Post n°4
canım bence kendine yeni arkadaşlar bulsan iyi olur eminim okulda onlardan bin kat daha iyi kişiler bulabilirsin eğer sınavlarda yanına geliyolarsa bir işleri düşünce sana geliyolar demektir kendini kulandırtma madem seni istemiyolar sende onları isteme
zzuBuss- Admin
- Post n°5
haklisin tskler yardimlasmayi seviyorlar onlarda bende ama bu yil cok soguk davraniyolar neyse cook tesekurler