Arkadaşlar okullar başlıyor ve ben her gün giremem. O yüzden yanıma 1 yada 1 kişiyi alacağım. Ama hemen alamam çünkü kimse şuanlık adminliği haketmiyor. Admin olmak için 150 konunuzun garanti olması gerekiyor mesajınızda yüksek olması gerekiyor. Ama admin olmak için olmak olmaz. Ben yokken ilgilenecek, yönetim paneline bilen bir kişi olacak. Çünkü ben yokken o üyelerin sorununa bakmalı. Güvendiğim kişiler olmalı. Şuanlık aklımda bir kaç kişi var ama onlarında çalışması gerekiyor. Sonra onları yaparsam nöbetleşerek girip siteye bakabileceğiz. İyi şanslar arkadaşlar. Bir müddet herkesi gözetleyeceğim ve bir girdiğinizd ebakacaksınız ki belkide siz admin olmuşsunuz. Yalnız şunu tekrar söylüyorum admin olmak için olmayın. Gerçekten çok çabalamanız gerek. Siteme birine emanet etmek hiç kolay değil. Ve olan kişi veya kişilerle site içi kararları beraber vereceğiz. Benden habersiz verilen kararlar uygulanmayacak ve adminliği üzerinde düşünrüm. Biraz zor şartlar çünkü bir siteye admin olmak zor benimde öğrenmem zor oldu. Her neyse İYİ ŞANSLAR ARKADAŞLAR:)
3 posters
Yanıma Yardımcı Alacağım.
Admin- Admin
- Post n°1
Yanıma Yardımcı Alacağım.
xxSüSlü_-_KoKoŞxx- Süper Moderatör
Nerden : Harikalar Diyarında Prenses Oldum İkizimDe Bir Prenses vede Oralara Dönmeyi Düşünmüyorum......
- Post n°2
Geri: Yanıma Yardımcı Alacağım.
Sen yokken Modum ama bölümüme Bakıyorum Konularımı artırıyorum şimdi
Admin- Admin
- Post n°3
Tamam:)
zzuBuss- Admin
- Post n°4
benim ileti fazla konu kitligi var bende
Admin- Admin
- Post n°5
Açıkça söyliyim girebilen kişileri alacağım zübüş kusura bakma çok konun olsa bile seni alamam birde sizin şarlar daha farklı makedonya.. Giremem dediğin için öyle söylüyorum.
xxSüSlü_-_KoKoŞxx- Süper Moderatör
Nerden : Harikalar Diyarında Prenses Oldum İkizimDe Bir Prenses vede Oralara Dönmeyi Düşünmüyorum......
- Post n°6
İkiz Ben olabilirim!105 Konu Yptım Ve olabilirim Değilmi=D
Admin- Admin
- Post n°7
Biraz az ama mecburum ve sen iyisin bu işte yaptım bile. İlerleyen zamanlarda bir kişi daha alabilirim yanıma.