Cosmogirl

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Genc kizların yeni adresi!

5 posters

Skinny Jeans

xxSüSlü_-_KoKoŞxx
    xxSüSlü_-_KoKoŞxx
    Süper Moderatör
    Süper Moderatör

Nerden : Harikalar Diyarında Prenses Oldum İkizimDe Bir Prenses vede Oralara Dönmeyi Düşünmüyorum......

Skinny Jeans Empty Skinny Jeans

Mesaj tarafından xxSüSlü_-_KoKoŞxx C.tesi Ağus. 28, 2010 11:23 am

Skinny Jeans Skinny-modasi

Paçaları dar ve dizle beraber bacakları komple saran modeliyle sokak modasında furya estiren skinny jeanları vucüd tipinize göre tasarlamak için;

Dar kesimli bi pantolon olduğu için kullanılan kumaş çok önem taşır.
    Esnek bi kumaştan esinlenmiş skinny jeanler,vucüt ve bedeninizi rahatsız etmicek şekilde kaplayacaktır.

Renk seçimini pantolon üzerinde yaparken, koyu ve mümkün oldukça düz renkleri tercih edin.
    Kalça civarları taşlanmış veya büyü cepleri olan skinny sizi daha geniş göstereceğini unutmayın.

Skinny’lerin yüksek bellilerinden uzak durmanızı öneririz. Belinizi kalın gösterir ve göbek civarınıza baskı yaparak rahatsız edici olur.

Skinny Jeans Forever21-stone-wash-skinny-jean Skinny Jeans Colorjeans

Yaz aylarında topuklu ayakkabılar ile uyarlayarak daha uzun ve ince görünmenizi sağlayacaktır.
    Bütçesi uygun fiyatlara satın alacağınız ve elbiselerinizle aynı renk tonlarında ki babetleri skinny’nin altına giyerek şık bir bütünlük kazanabilirsiniz.

Bu sezonun en moda ayakkabısı UGG botlar, skinny için tasarlanmış en gözde moda aksesuarıdır.
    Skinny pacalı pantolonunuzu ugg botların içine sokunuz, üzerine de bi bol olacak şekilde hırka atın!. Rahat ve özenli görünüm kazanacaksınız.

Skinny giyenlerde en büyük sorun basenlerin belli olmasıdır.Tabii giyim tarzınızla bunu yok edebilirsiniz!.
    Kumaştan yapılmış uzun bir kıyafet giyin ve kısa ceset ile elbisenizi tamamlayabilirsiniz.
    Rengarenk ve uzun olan tunikleri skinny jeanlerle rahatça kullanabilirsiniz.
    Ama tuniğin etek boyunun uzun olmamasına özen gösterin. Kalçalarınızın az altında biten tunik boyu ile sizin ince ve uzun boylu olduğunuzu gösterecektir.
    Vucüt istediği inceliğe kavuşurken, Skinny’nin trend kurtarıcı olduğunu keşfedeceksiniz.
    Düz ve beyaz tonlu tişörtlerle uzun topuklu ayakkabılar kullanmanız sizi o günün en şık kadını yapacaktır.

Skinny Jeans Skinny
    ~Huysuz Prenses~
    ~Huysuz Prenses~
    Moderatörler
    Moderatörler

Skinny Jeans Empty Geri: Skinny Jeans

Mesaj tarafından ~Huysuz Prenses~ Salı Ağus. 31, 2010 9:07 pm

çok seviyorum bunları Very Happy
    badem
    badem
    Yeni Üye
    Yeni Üye